vrijdag 31 mei 2013

Lekker weer krijtjes

Met de overgebleven Happy Birthday stansjes, van een eerdere kaart wilde ik nog wel een kaartje maken. Op een correspondentiekaartje heb ik stickerstreepjes geplakt en daarna met een geel en een oranje Tegekkrijtje de achtergrond gemaakt. De techniek met de stickertjes heb ik geleerd van sannie.


De stickertjes verwijderen en de tekst opplakken. Een 3Dtje in de kleur erbij en een drie stipjes met de perlenpen zetten en matten op een oranje kaart.

Ja, nou weet ik wat S.S. kaartjes zijn.

Bij het kassa kortingspakketje dat ik al een paar weken geleden gebruikte zaten ook stickertjes en die heb ik hier gebruikt voor een rouwkaart.


Simpel een randpons en wat stickers en een stempeltje. Meer was niet nodig.

donderdag 30 mei 2013

Doosjes

Ik heb steeds meer stansjes die over zijn die ik wil bewaren. Daarom twee kleuren A4 papier uitgezocht met twee vellen effen.  De gekleurde deksels heb ik een halve cm groter gesneden dan voor de effen doosjes.


Er komt op te staan wat erin zit. Een eerder exemplaar heb ik al meer dan 2 jaar en is nog steeds in gebruik.


Met een cirkelponsje heb ik aan de zijkanten van de deksel een uitsparing gemaakt, dan maak je ze makkelijker open.


Nu kan ik weer verder stansjes "sparen".

zondag 26 mei 2013

Weer een Easel kaart

Dit kaartje heb ik al eens gemaakt in oranje. Nu in het roze.


De kleur klopt niet helemaal, maar ik ben ook geen fotograaf!

zaterdag 25 mei 2013

Weer een 3dtje opgeruimd.

Een correspondentiekaartje van de Hema en daar een halve cm afgesneden. Met een rode fineliner een paar streepjes getrokken en Happy Brirthday uitgestanst. Een bestaand 3Dtje opgeplakt. Dus wéér wat opgeruimd.

Drie bloemetjes en een paar stipjes met de perlenpen en matten op een rode kaart.

woensdag 22 mei 2013

Mooi blauw is niet lelijk!

Ooit blauw kaartkarton gekocht met achtergrondkarton in dezelfde tinten. En dat wilde ik nu ook eens gaan gebruiken voor kaarten. Ik heb er wel doosjes van gemaakt, maar die staan op een oud blog.

Ik heb een wit kaartje gesneden van 10 : 20 cm. En een achtergrondje van 9,5 : 9,5 cm. En een van hetzelfde wit met Nellie's multiframes de vorm gesneden en bloemetjes gestanst. En dezelfde kleinere vorm in blauw. Een blauw strikje gemaakt en libelle opgeplakt. Een paar steentjes geplakt. Het kaartje kan staan en past wel in een envelop, gelukkig.


zondag 19 mei 2013

Vintage kaartje

Ik heb nog veel plaatjes als die ik voor deze kaart gebruikt heb. Een achtergrondje gezocht een beetje in kleur en dan bruin. Snijden, ponsen en stansen. De blaadjes zijn van Marianne Design en de ovalen van Spellbinders Nestabilities. De rand is gep[onst met een Fiskars randpons en de bloemen zijn geponst meteen ponsje van het Kruidvat.


De tekst is op de foto niet goed te lezen, maar er staat Koester een mooi moment. Al vaker zag ik dat je het niet goed op de foto kunt krijgen.

zaterdag 18 mei 2013

Bloemen

Gisteren toch nog een kaartje gemaakt. Verslavend blijft het! Het papier is van Juma, maar niet zo'n hele mooie
kwaliteit. Dat moet natuurlijk ook eens opgeruimd.
De kleur is een beetje blauw-wit.


Het is een kaart met shapeabilities van Spellbinders Parisian Accents en bloemetjes van Joy en een onbekend merk. De blaadjes van Marianne Design.

donderdag 16 mei 2013

Kassa korting

Ja, daar val ik soms voor. Deze keer bij de Action of het kruidvat. Ik weet het niet meer, maar ik heb een pakketje met 5 kaarten 4 stickervellen en 5 enveloppen gekocht van Card Talent.
Deze kaarten heb ik ermee gemaakt.




Deze 3 zijn alleen met de stickervelletjes beplakt en kleurtjes papier.



Hier waren de bloemenstickertjes op en daarom heb ik maar zelf gestempeld. Achteraf had ik ze moeten embossen met zilver, maar ach, als je alles van te voren weet! De vlinders heb ik gestansd.

woensdag 15 mei 2013

Elfje

Een tijd terug kocht ik elvenstickers en plaatjes met diezelfde elfjes erop. Het was dus stickertje plakken op het plaatje en uitknippen. Die verdwenen in een mapje waar ik ze vorige week weer terugvond. Past perfekt in de opruimwoede.


Dit kaartje heb ik ermee gemaakt. Simpel als wat. Stickertjes plakken stikstreepje plaatsen en klaar!

zaterdag 11 mei 2013

Romantisch wit 2

Ja, als ik eenmaal begonnen ben wil ik méér. Dus nog een uit Creatief met kaarten en een beetje van mijzelf.


Hier kon ik ook weer een 3D plaatje kwijt. Het bloemenponsje is van het Kruidvat en de stans is van Nellie Snellen. Nog een extra hartje gesneden om op de binnenkant te plakken.


Ja, ik ben niet meer te stoppen. Nog maar een gemaakt uit Creatief met kaarten.


Bloemetjes en het hartje zijn van Nellie Snellen en de hoekjes zijn van Spellbinders Shapebilities "Parisian motifs". Weer een 3Dtje kunnen gebruiken.


Haha, ik had zoveel crème karton over dat ik er een kaartje mee gemaakt heb. Ook deze keer weer de inspiratie uit Creatief met kaarten, maar een andere vorm gekozen.


Hier heb ik het uitgestanste vierkantje van Nellie Snellen op de binnenkant geplakt. De vlindertjes zijn van Cheery Lynn Design en weer een 3Dtje op kunnen plakken.


vrijdag 10 mei 2013

Romantisch wit

Zo werden de kaarten genoemd in het blad Creatief met kaarten, waar ik deze kaart uit gehaald heb. Een beetje van het blad en een beetje van mij.


De ovale stans is van Nellie Snellen en de vlindertjes van Cheery Lynn Design.
Het bloemetje is ook van Nellie Snellen.




donderdag 9 mei 2013

Nog een doorkijkje

Bedankt voor jullie reacties! Het is leuk om te lezen.
Ik vind het leuk om die doorkijkjes te maken, vandaar nog maar een.



Deze keer ook bruine inkt van Dylusions gebruikt. en stempels van o.a. Viva decor. De lucht en de zee met Distress inkt.

vrijdag 3 mei 2013

Doorkijkjes

Op een correspondentiekaartje een horizon met Distress inkt gemaakt. Per ongeluk groen ipv blauw gepakt. Ik maak meestal landschapjes, maar eigenlijk was de zee de bedoeling.


Een paar stempels gezet en een stuk karton gescheurd, op de kaart gelegd en met Dylusions zwarte inkt bespoten.


Gelijk maar een herkansing gemaakt. En ik dacht nog wel dat ik die zwarte Dylusions niet zou gaan gebruiken!!!!!


donderdag 2 mei 2013

Gekregen pakketje.

Ik kreeg een tijdje terug een pakketje kaarten om zelf te maken van iemand.  Er zaten zakjes met lintjes en strikjes en steentjes bij en een voorbeeldkaart.


Dit is de voorbeeldkaart. Een beetje saai, maar ik heb hem toch nagemaakt.


Een klein beetje extra bling toegevoegd.


Met een achtergrondje fleurt het toch wel wat op.




Met zelfgemaakte bloemen vind ik hem toch de leukste. En ik heb weer wat opgebruikt dat er ook al lang lag.