woensdag 24 juli 2013

40 jaar getrouwd

Ik heb deze al eens gemaakt, maar dan een beetje anders. Wel weer een 3Dtje opgeruimd.


De snijmal is van de Voordeelboekhandel en de bloemen heb ik met floral ponsen van Nellie Snellen gemaakt. De letters en cijfers met een snijmal van Joy. Het is wel veel te warm, maar soms moet het even.

zaterdag 20 juli 2013

Misschien wel 15 jaar geleden

Ooit heb ik een paar kaarten gemaakt voor mijn moeder, die kon ze dan versturen.


Deze vond ik een paar weken geleden in haar kast terug!  Er zitten 2 sneden in en daarin zijn de halve bloemen gestoken. Nooit meer aan gedacht. Als ik zoiets nu zou maken kwam er veel meer op, maar ik laat hem zo!

vrijdag 19 juli 2013

Kaartje voor Ria

Voor mijn zus die jarig was, heb ik een kaart gemaakt met een foto erop zoals ze er eens even uitgezien heeft. Ze hééft helemaal geen krullen! (*_-) Ik kon de kaart niet eerder plaatsen, want ze volgt mijn blog.


Met Spellbinder stanzen heb ik de foto gesneden en het tekstrondje. Achtergrondpapier is van de Action. De grote bloemen zijn van Marianne Design en het kleintje met een pons van Tonic Studio's.
De vlinder met een gekregen snijmalletje. De strik heb ik van de markt en zelf geverfd. Afgemaakt met  strass steentjes.

donderdag 18 juli 2013

Lekker warm en wéér een kerstkaart

Een stempel van Crea Miep Design ingekleurd met Distress inkt en met een snijmal van Nellie Snellen uitgesneden.


Blauw achtergrond papier erbij gezocht en opgeplakt. Ijskristallen geponst en met een strasssteentje opgeplakt. Tekststickertjes in wit gevonden en op geplakt. Ik heb de muts en sjaal nog met Glimmer Glam bewerkt van Tattered Angels, maar dat zie je niet zo goed op de foto. Sois

woensdag 17 juli 2013

Line and dots probeersel

Ik kocht een stencil van Lines and Dots. Jaja min 50% is altijd aantrekkelijk Ik heb het op een correspondentie kaartje gelegd en met een sponsje en distress inkt bewerkt


Dat is het rechter kaartje hier beneden. Het stenciltje opgepakt en weer op een volgend correspondentie kaartje gelegd en door de Big Shot gehaald. Dat werd het eerste kaartje.


Uitgesneden en op de overgebleven stukjes stickertjes geplakt en met distress inkt eroverheen gegaan.
De randen ook geinkt en alles gemat op een groene kaart. |Wat gouden lijnen getrokken en 2 voor de prijs van 1.

dinsdag 9 juli 2013

De mussen vallen van het dak

En wat doe ik??  Ik maak kerstkaarten! Dezelfde heb ik op 24 juni ook al gemaakt.
Omdat ik er 3 tegelijk maak gaat het best snel.


Ik zal er zeker nog meer maken, want voor het goede doel wil ik dat nu wel doen, maar zelf ga ik ze natuurlijk ook nodig hebben.

donderdag 4 juli 2013

Bloemen

Bij het opruimen van een la kwam ik deze bloemen tegen. Het was gisteren echt zo'n dag om wat te ruimen.


Dit heb ik ervan gemaakt. Een achtergrond dat al uit verschillende kleuren bestaat en een stempeltje. Matten op een rode kaart en alweer een kaartje voor het goede doel. Echt supersnel.

dinsdag 2 juli 2013

Love en kerst

Zomaar vergeten om deze kaart op mijn blog te zetten.
De Distress inkt weer eens gepakt en een post-it cirkeltje uitgeponst en daarmee een zomerdag gemaakt.


De vlindertjes zijn Dimensional Design, de lettertjes (ja, die blijven toch wel erg lollig) van Joy en de bloemetjes van Weetnietmeer. (*_-)


Kerstkaart


Gisteravond heb ik wel weer een kerstkaart gemaakt met de licht inval techniek van Sannie met de stickertjes en de Tegekke krijtjes.  De snijmal is van Lea´bilities. Met een Versamarker heb ik de randjes getekend en met zwart-zilveren embossingpoeder bewerkt.