zaterdag 31 januari 2015

En nu iets totaal anders......

Mijn eerste pen tekeningetjes! Wel met een fineliner, maar toch.


Ik ga ook wat kerst landschapjes zoeken en daar alvast kerstkaartjes mee maken.


 Het is erg leuk om te doen, maar hier en daar moet er nog wat geschaafd worden!

vrijdag 30 januari 2015

En nog meer bloemen

Hallo allemaal!

Ik vind het toch zo'n mooie pons en stempels van SU dat ik maar weer een kaartje ermee gemaakt heb.


Eerst stempelen en dan uitponsen. Een ge-embost stukje papier opplakken en een tekstje.
Een paar blaadjes en plaksteentjes maken het af.

woensdag 28 januari 2015

Lekker ponsen

Goedemiddag!

Lekker weer mijn nieuwe pons gepakt en er uit mooi papier een paar bloemen geponst.


Een mooi achtergrondje gevonden en een paar takjes in de kleur van de bloemen gestanst. 
En een labeltje geknipt. Er zit geen vlek op het labeltje, maar mijn fototoestel heeft een plekje op de lens en soms zie je dat op de foto.

maandag 26 januari 2015

Facebookverzoek

Eindelijk weer eens op mijn blog. We hebben een hele kamer opgeknapt en dan heb ik geen fut meer om wat aan mijn knutseltafel te doen.

Op Facebook werd er op de pagina van Sannie-lovestostamp een vraag gesteld wie er mee wilde doen aan een opdracht om met 6 hoekjes een kaartje te maken. Dat vond ik wel een uitdaging. Ik had helemaal geen 6 hoekjes stempel of mal, maar heb er een aantal geknipt en gekleurd met Tegekke krijtjes.


En dit is hem geworden. Ik vond het wel moeilijk om gelijke 6 hoekjes te knippen, maar het is gelukt!




zondag 11 januari 2015

Bloemen

Eindelijk kan ik weer een kaartje plaatsen. Ik ben (nog steeds) met het opknappen van een kamer bezig, maar nu dacht ik toch: een kaartje!

Met kerst heb ik mezelf een pons en 6 stempels van Stampin up kado gedaan en dit kaartje ermee gemaakt.
Ik heb al een tijd zitten twijfelen om deze te kopen. Ben er erg blij mee!


Eerst heb ik een aantal bloemen gestempeld en daarna uitgeponst. Het was nog een heel uitzoekwerk om de stempels goed uit de verpakking te krijgen. Ik wil niet telkens de bloem 5 x draaien voordat ik hem in de juiste positie heb. Op Youtube heb ik gelukkig een filmpje gevonden hoe ik dat het beste kon doen. En ja, het is gelukt. Voor dit kaartje heb ik ook de ondergrond gestempeld met een paar stempels. Er volgen vast nog meer kaarten met dit kadootje.

maandag 5 januari 2015

Blij met kerst

Goedemiddag!

Een heel creatief 2015 toegewenst.

Ook wil ik mijn nieuwe volger jellybeanerz hartelijk welkom heten. Ik hoop dat we veel inspiratie van elkaar te krijgen.

Ik ben nogal afwezig geweest de laatste tijd, maar dat komt omdat ik de december maand eigenlijk niet zo leuk vind. Deze keer echter ben ik op 22 december mee gaan doen met de Countdown van de facebook groep de Craftorij. Ook een hobbywinkel in Ede. Tot 31 december.  Elke dag stond er een opdracht, waaraan je mee kon doen als je zin had. Voor elke keer dat je meedeed kreeg je ook een lootje. Je foto op Facebook zetten voor 00.00 uur. Op 24 december kregen we een grotere opdracht die af moest op 26 december om 00.00 uur.


Een van de opdrachten was: een ster met 7 punten vouwen. Dat was best pittig, want er stond bij met stevig papier. Dat heb ik geweten. Hij floepte telkens uit elkaar dus uiteindelijk heb ik de lijmpot gepakt en toen bleef het wel zitten. Daarna heb ik er een van origami papier gemaakt en die bleef gelijk goed zitten.


Er werd enorm gechat en dat was enig om mee te maken.

De Kerstopdracht was: maak een boekje met sate stokjes en design papier. Daar kregen we wel een filmpje van te zien. Je kunt hem zo leuk maken als je zelf wilt.


Erg leuk om te doen. Ik heb ook al wat pagina's gevuld, maar nog niet alles.
Uiteindelijk 8 opdrachten en alles kon ik meedoen. Ik heb niets gewonnen, maar het meedoen was al een kadootje. Op naar Kerst 2105!
Het was enig om mee te doen. Ook een opdracht om te lachen was: zo snel mogelijk een lijst van 25 voorwerpen verzamelen en op de foto zetten. Hilarisch.