dinsdag 22 april 2014

Een vrolijk kaartje

Nou wilde ik toch wel eens een keertje met de Lift Challenge meedoen. Nr #64 is het al. Dus het werd eens tijd. Het is voor het eerst dat ik meedoe aan een challenge en hoop dat ik het goed doe.

Veeeeel washi tape en een paar bloemetjes moeten het voor mij doen.


De tekst is van de Voordeelboekhandel en de bloemetjes heb ik met 3 verschillende ponsjes gemaakt in wit en 2 kleuren blauw. Met foamblokjes heb ik de bloemetjes opgeplakt.

 
De hartjes heb ik met een witte perlen pen gemaakt. Een paar takjes van Nellie Snellen en het geheel op een blauwe kaart gemat.


6 opmerkingen:

 1. Goed bedacht om deze uitwerking met washi tape te doen.
  Het geeft een erg leuk effect met prachtig resultaat.
  Hele mooie bloemen ook trouwens.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk doe je het goed, je kaart is prachtig! Mooie tapejes heb je gebruikt, het is een heel vrolijke kaart zo. Leuk die kleine bloemetjes! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat je hiermee mag winnen! Mooi, echt waar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een echte tape kaart. Lekker bont en vrolijk! Leuk gedaan, en leuk dat je ons hebt gevonden, en ook meedoet. Eens moet de eerste keer zijn toch? Ik hoop tot een volgende keer, en dank je wel voor deze inzending!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De tape en de bloemen, een prachtig geheel!
  groetjes
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellig kaartje, je hebt je tapejes goed benut! Je kaart voldoet helemaal en super leuk dat je de uitdaging bent aangegaan. Hopelijk smaakt het naar meer en zien we je de volgende keer geweer?!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. Het is altijd weer leuk om te lezen!