donderdag 28 januari 2016

Alweer lang geleden

Ja, het is alweer lang geleden dat ik wat op mijn blog plaatste, maar ik heb het nog steeds druk en heb nu nog zoveel kaarten in voorraad dat ik daar een stop op heb. Alleen bijzondere kaarten die ik niet in mijn voorraad heb maak ik nog. Ik ben wel aan de slag gegaan voor de Countdown van de Craftorij in Ede.
Die geven 10 dagen voor het eind van het jaar allerlei leuke opdrachten die je dan kunt maken. Als je de opdracht binnen 24 uur upload in Facebook doe je ook nog mee met de dagprijs. Elke ingezonden foto op tijd krijgt ook een lootje voor de prijzenslag op 31 december.

Dit was de eerste opdracht. Zeg in een woord wat 2015 voor je betekende. Ik dacht gelijk Natuur. Daar heb ik het afgelopen jaar veel van gezien.


Een paar bladeren uit de tuin gehaald en gedroogd. Daarna met ponsjes blaadjes geponst. Een tak getekend en er uiltjes op gestempeld. De blaadjes opgeplakt en natuur erbij geschreven.


De volgende opdracht was: bewaar een restje groente of fruit. Iemand had een kliekje andijvie, nou dat was natuurlijk niet bruikbaar. Ik had een radijsje en een uitje. Je moest de structuur van je groente of fruit nog kunnen zien. Dat werkte alleen met het uitje. Ik moest een cocktail prikker gebruiken anders zag je telkens mijn vingers op de kaart.


Dit is het geworden. Eerst een cirkel uitgesneden en de mal gebruikt om in te stempelen daarna het rondje gebruikt om de rest te stempelen.


3 opmerkingen:

 1. Leuke kaartjes trees, vroeger stempelde we ook met aardappels waar we eerst fifuurtjes in sneden. Maar dit is ook erg leuk om te doen!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke ideetjes voor kaartjes, ze zijn mooi geworden Trees.
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je weer leuke dingen aan 't maken voor de Crafterij en hier zal het vast niet bij blijven.
  Al een heel mooi begin Trees.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. Het is altijd weer leuk om te lezen!