maandag 5 januari 2015

Blij met kerst

Goedemiddag!

Een heel creatief 2015 toegewenst.

Ook wil ik mijn nieuwe volger jellybeanerz hartelijk welkom heten. Ik hoop dat we veel inspiratie van elkaar te krijgen.

Ik ben nogal afwezig geweest de laatste tijd, maar dat komt omdat ik de december maand eigenlijk niet zo leuk vind. Deze keer echter ben ik op 22 december mee gaan doen met de Countdown van de facebook groep de Craftorij. Ook een hobbywinkel in Ede. Tot 31 december.  Elke dag stond er een opdracht, waaraan je mee kon doen als je zin had. Voor elke keer dat je meedeed kreeg je ook een lootje. Je foto op Facebook zetten voor 00.00 uur. Op 24 december kregen we een grotere opdracht die af moest op 26 december om 00.00 uur.


Een van de opdrachten was: een ster met 7 punten vouwen. Dat was best pittig, want er stond bij met stevig papier. Dat heb ik geweten. Hij floepte telkens uit elkaar dus uiteindelijk heb ik de lijmpot gepakt en toen bleef het wel zitten. Daarna heb ik er een van origami papier gemaakt en die bleef gelijk goed zitten.


Er werd enorm gechat en dat was enig om mee te maken.

De Kerstopdracht was: maak een boekje met sate stokjes en design papier. Daar kregen we wel een filmpje van te zien. Je kunt hem zo leuk maken als je zelf wilt.


Erg leuk om te doen. Ik heb ook al wat pagina's gevuld, maar nog niet alles.
Uiteindelijk 8 opdrachten en alles kon ik meedoen. Ik heb niets gewonnen, maar het meedoen was al een kadootje. Op naar Kerst 2105!
Het was enig om mee te doen. Ook een opdracht om te lachen was: zo snel mogelijk een lijst van 25 voorwerpen verzamelen en op de foto zetten. Hilarisch.5 opmerkingen:

 1. Als ik het goed begrijp heb jij je in de december maand heerlijk vermaakt met al dat knutselen. Lekker toch!! Wat je laat zien ziet er heel leuk uit hoor!! En o ja, nog de allerbeste wensen voor 2015!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker creatief bezig geweest dus in december/
  En natuurlijk de beste wensen voor

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Theresia heel creatief hoor,het uiltje is leuk!!!!!.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een creatieve decembermaand geweest, leuk toch.
  Knap werk geleverd.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke maand geweest voor jou. Ziet er toch veel werk uit zo te zien.nog nooit gehoord van boek op basis van satéstokjes. Mooie creaties geworden Trees! Fijn weekend. Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. Het is altijd weer leuk om te lezen!