donderdag 7 maart 2013

Stemmig kaartje

Gisteravond zag ik weer een nieuwe kaart van de uitdaging van sannie-lovestostamp en die heb ik geprobeerd na te maken. Zij heeft leuke ideeën. En dit kaartje vond ik erg stemmig.
Ik heb er wel een ander tekstje bij gezet.


Met te gekke krijtjes op een correspondentiekaartje van de Hema met goud en groen de achtergrond gemaakt en met een stempel van Viva decor de swirl  en een grastakje met bruine Memento inkt gezet. Jammer dat Te gekke krijtjes geen mooie bruin heeft.Een lijntje met een bruine fineliner en klaar was ik al.

2 opmerkingen:

 1. Heeejjj Trees,
  Hij is super leuk geworden, er zit een bruin in het basisdoosje, en als je die dik opzet komt die ook wel mooi eruit...ik verklap niet veel...maar ook ik liep ertegen aan dat ik eigenlijk wat kleurtjes miste...zadelbruin, limegroen, en nog een paar kleurtjes.....en ik weet uit betrouwbare bron dat er aan gewerkt wordt. de producent is aan het stoeien met de kleurtjes...dus ik ben heel benieuwd...we zullen er waarschijnlijk nog wel even op moeten wachten, maar ze zijn er in ieder geval mee bezig.
  Nogmaals ik vind je kaart super leuk geworden.
  Groetjes Sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Sannie,

  Dank je wel, maar het is echt een kopie van de jouwe, alleen een andere kleur. Het is erg leuk om te doen en je hebt me weer aardig geïnspireerd. Ja, ik wil ook nog wel een paar andere kleurtjes van die krijtjes. Bedankt voor je reactie.
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. Het is altijd weer leuk om te lezen!