vrijdag 15 maart 2013

Nog een poging

Deze keer de bruin gepakt en met bruine Memento inkt gestempeld.

Ik heb ook hier een fout gemaakt door de kaart te draaien voor dat ik ging stempelen, maar dat maakt niet uit voor mij. Mijn stempels bewaar ik meestal niet in de originele verpakking dus ik weet niet welk merk het is. De tekststempel is van Kicostamps.

4 opmerkingen:

 1. Ik vind een leuke kaart geworden. Iedereen maakt wel eens een foutje, dat gebeurt mij ook. En soms verdwijnt het dan in de afvalbak, en soms geef ik er een andere slinger aan en wordt het toch een leuke kaart.
  En als je het niet gezegd had, had ik gedacht dat het zo hoorde.....

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dank je wel. Ik heb wel vaak een vlekje als de kaart bijna klaar is en dan is het inderdaad soms de afvalbak, maar meestal als je het even laat liggen dan komt er wel een ideetje om het aan te passen.
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooooh, maar dat is helemaal niet erg. Zo zie je tenminste dat ze zelf gemaakt zijn. En als je toch soms het gevoel hebt dat het voor jezelf niet is was je voor ogen had, dan kan je de kaart verknippen en eventueel stukken hergebruiken op een nieuwe kaart. Een beetje zoals Sannie haar ene kaart met restjes. Of je kan er ook labeltjes van maken. Zo probeer ik het hé. Vind ze sowieso mooi zoals hij is! Grtz Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, deze is echt mooi. Wat nou fout gemaakt??

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. Het is altijd weer leuk om te lezen!