zondag 17 maart 2013

Weer een art journal pagina.

Ik blijf dat erg leuk vinden om te doen. Cora bracht me op het idee om weer eens de TanCart zakjes te voorschijn te halen.


Ik heb de kikker, het roodborstje en de tulp gebruikt. Moest wel weer even oefenen. Daarna mijn bladeren stempels van de markt gebruikt en met Distress inkt aan de randen gestempeld. Verder wat gevuld met stempels die ik leuk vind staan. Het is wel een zoekplaatje geworden. Ik heb ook met distress inkt nog wat kleur aan de bladeren gegeven.6 opmerkingen:

 1. Wow, wat is dit leuk geworden zeg. Het is een zoekplaatje, maar wel een hele geslaagde. Dat is vind ik nu het leuke aan bloggen, dat je elkaar op ideeën brengt.
  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ja, want deze pagina is jouw "schuld". Ik had die TanCart in een la liggen en vind het eigenlijk erg zonde om die dingen niet regelmatig te gebruiken.
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja...mij brengt dit ook op ideeën. Ik ken dit dus niet hé. Nog nooit gehoord of gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een leuke techniek, maar er zijn weinig voorbeelden voor kaarten te vinden. Wel hoe je de onderwerpen op papier moet krijgen.

   Verwijderen
 4. Hij is echt leuk geworden. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat die Tancart-kleuren zo goed zichtbaar zouden zijn op een dylusions-achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. Het is altijd weer leuk om te lezen!